Adana Barosu 29'uncu Dönem Genel Kurulunda adaylardan Veli Küçük, 1214 oy alarak başkan seçildi.
Seyhan Otel'inde yapılan seçimde avukatlar 9 sandıkta sabah saatlerinden itibaren oy kullanmaya başladı. Saat 17.00'de biten oy verme işleminin ardından sandıklar sayıldı. Yapılan sayım sonunda Veli Küçük 1214 oyla Adana Barosu'nun yeni başkanı olurken rakibi İbrahim Gazioğlu 538 oy aldı. Seçimin ardından 28'inci Dönem Baro Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, "Bugün burada kaybeden yok, kazanan Adana Barosu olmuştur" dedi.
"KAYBEDEN YOK"
29'uncu dönemin yeni Baro Başkanı Veli Küçük ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Çok demokratik, çok seviyeli, çok keyifli bir seçim süreci yaşadık. Bir demokrasi şöleni yaşadık. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu seçimlerin kazananı, kaybedeni yoktur. Adana Barosu kazanmıştır. Baromuzu hep birlikte daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
BAŞARILAR DİLİYORUM
DHA'nın haberine göre İbrahim Gazioğlu ise "Adana Barosu her zaman için saygın bir barodur. Her baro başkanı, seçimi kazanan her başkan başarılı olmak için elinden gayreti gösterecektir. Ben kendisine ve ekibine inanıyor başarılar diliyorum" dedi.