FETÖ'nün gazetelerinden Özgür Düşünce'ye konuşan Beyaz Türklerin başucu yazarı Adalet Ağaoğlu, PKK'nın ne olduğunu soranlara "Ha İnce Memed, ha PKK" dediğini ifade etti.

HA PKK HA İNCE MEMED

"İnsan haklarına dayalı bir Anayasa olmadan, askeri darbe anayasasından kurtulunmadan Güneydoğu sorunu çözülemez. Ben demokrasiden yanayım. İki şeye karşıyım. Şiddete ve demokrasi dışılıklara... Bir zaman ‘PKK sizin için nedir' diye sordular. Ben de ‘Ha İnce Memed ha PKK' dedim. İnce Memed, insanın yaşam hakkını savunmak için çıkıyor dağlara. Fakat tıpkı PKK'nın yaptığı gibi silahla gidiyor, öldürmek üzere gidiyor. Silahla vurup geçmekle öç almak.

GEZİCİLER BANA UMUT OLDU

Gezi Parkı eylemlerine kadar gençlikten hiç umudum yoktu. Ama eylemden sonra bana büyük bir umut oldular. Bu yüzden ellerini ayaklarını öpüyorum Gezi Parkı eylemlerindeki gençlerin. Kendi başlarına ve kendi seçimleriyle oradaydılar. O Gezi ruhu hali başka isimler altında hala varlar. Onlar gibi kendisi olabilme yolculuğunun işaretleri benim tek umudum."

ALLAH'A İNANMIYORUM

Daha önceki bir tv röportajında da Allah'a inanmadığını ve bedeninin yakılmasını istediğini söyleyen Ağaoğlu toplumun dini değerleriyle dalga geçmişti.