Olay, dün merkez Seyhan İlçesi’nin Yenibaraj Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, yaralama suçundan cezaevinde yatan Mehmet Atsatan, aynı koğuşta kalan Erhan Günsel ile arkadaş oldu. Mehmet Atsatan’ın ablası A. A. da görüş için kardeşini ziyarete geldiği cezaevinde Erhan Günsel ile tanışıp arkadaş oldu. Cezaevinden tahliye olan Günsel ile abla A.A. arasındaki arkadaşlık gönül ilişkisine döndü. Genç kız, daha önce evlenip eşinden boşanan 1 çocuk babası Erhan Günsel’den hamile kaldı. Kızlarının hamile kaldığını öğrenen yakınları, kürtaj yaptırıp bebeği aldırdı, ardından da Antalya’da yaşayan akrabalarının yanına gönderdi.
 
Bu arada Mehmet Atsatan da cezasını tamamlayıp tahliye oldu. Seyyar satıcılık yapan Erhan Günsel’in ablası ile ilişkisinden haberi olmayan Atsatan, cezaevi arkadaşı ile görüşmeyi sürdürdü. Olay günü bir arkadaş ortamında Mehmet Atsatan, Günsel ile ablasının ilişki yaşadığını ve hamile kalıp kürtaj yaptırdıklarını öğrendi. Bunun üzerine sinirlenen Mehmet Atsatan eve gidip pompalı tüfeği alarak Erhan Günsel’in yanına gitti. Günsel ile tartışmaya başlayan genç, "Sen ne biçim arkadaşsın ablamla sevgili olmuşsun, ablam çocuk bile aldırmış namussuz herif" diye bağırıp ateş etti.
 
Yaralanıp yere düşen Erhan Günsel, Mehmet Atsatan’ın ayağına sarılıp ’yapma’ diye yalvardı. Ancak Mehmet Atsatan ikinci kez ateş etmek istedi. Tüfeği tutukluk yapan Mehmet Atsatan, yaralıya tüfeğinin dipçiği ile vurduktan sonra olay yerinden kaçtı. Şüpheli, pompalı tüfeği de bir okulun bahçesine atarak Toros Mahallesi ara sokaklarına girdi. Ambulansla Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Günsel doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
 
"NAMUSUMU TEMİZLEDİM"
 
Olayın ardından çalışma başlatan polis, Mehmet Atsatan’ı yakaladı. Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulanan zanlı "Ablamla sevgili olmuşlar, ablam hamile kalınca ailem olayı öğrenip kürtaj yaptırmış, namusumu temizledim, namussuzluk yapmıştı, insan namusu için her şeyi yapar, herkes namusu için yaşar ama katil olduğum için pişmanım" dedi.
 
Sorgusu tamamlanan Mehmet Atsatan, adliyeye sevk edildi.

Ablasını hamile bırakan arkadaşını öldürdü!