Abdullah Öcalan'lı PKK bayraklı cenaze !

 Hakkari'nin Yükeskova ilçesinde dün çıkan olaylarda polis kurşunuyla öldürüldüğü iddia edilen Mehmet Reşit İşbilir ile Veysel İşbilir'in cenazesi bugün Yüksekova'da aralarında BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Başkanı Sebahat Tuncel, BDP'li milletvekilleri ve binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile Akalan mezarlığında toprağa verildi.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün çıkan olaylar sırasında öldürülen Mehmet Reşit İşbilir ile Veysel İşbilir'in cenaze töreninde konuşan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ölen iki gencin hesabı soruluncaya kadar Kürt halkı, Hakkari halkının bu barış sürecine destek vermeyeceğini ve bunun takipçisi olacağını söyledi.

Orman Mahallesindeki Kışla camiine getirilen tabutların üzerinde Abdullah Öcalan ve PKK'yı simgeleyen bayrakların serili olduğu gözlendi.

Camide kılınan cenaze namazının ardından kalabalık eşliğinde cenazeler, 4 kilometre uzaklıkta bulunan Yüksekova ilçesi girişindeki Akalan mezarlığına götürüldü.