Sezer döneminde alınan uçak Abdullah Gül'den 1 yıl boyunca gizlendiği ortaya çıktı. Hangarda bekletilen uçağı zaman zaman kendileri kullanmış.
Parti sözcülüğü görevini geçtiğimiz saatlerde Beşir Atalay'a devreden Ak Parti Genel Başkanı Baş Danışmanı Hüseyin Çelik, 24 TV'de yayınlanan Ardan Zentürk'ün sunduğu Moderatör Gece programına telefonla bağlanarak yeni kabineyi değerlendirdi.


Çelik, Beşir Atalay'a devrettiği görevi ile ilgili açıklamalarda bulundu. star gazetesinin haberine göre Çelik, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili dün öğrendiği çirkin olayı ilk defa 24 TV'ye açıkladı.


SAYIN GÜL BİNMESİN  DİYE ALINAN UÇAĞI SAKLAMIŞLAR
 
Sayın Ali Babacan anlattı, ilk defa dün duydum. Ahmet Necdet Sezer'in Cumhurbaşkanlığı zamanında Cumhurbaşkanlığının kullanımı için bir uçak sipariş edilmiş. Uçak gelmiş. Daha sonraki süreçte Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu. 1 yıl boyunca bu uçak gizlenmiş. Zaman zaman hangarda bekletilmiş zaman zaman kendileri kullanmışlar.. Babacan bu uçağın hikayesini anlattı. Ve bütün bu yapılanlar Abdullah Gül'ün uçaktan haberdar olmaması için. Bir pilot gelip haber vermiş bu durumu. Böyle böyle bir uçağınız var sizin haberiniz yok demiş..