Kırşehir'de darbe girişiminin olduğu günden beri her gün Türk bayrağıyla Cacabey Meydanı'na gelen Umut Yedigül, vatana ihanet içerisinde olan herkese karşı olduğunu söyledi.

Cacabey Meydanı'nda düzenlenen etkinliklere de katılan dönerci Umut Yedigül (39) hiçbir siyasi parti üyeliği olmadan Cumhurbaşkanı Erdoğan aşkı ile alanlarda olduğunu söyledi. Darbe girişimini öğrendiği gün alana Türk bayrağı ile birlikte indiğini ifade eden Yedigül, bütün milleti esir almak isteyenlere karşı harekete geçtiğini belirtti. Cumhurbaşkanından ikinci talimatı beklediğini söyleyen Yedigül, "Hiç kimseden hiçbir beklenti içerisinde değilim. Gündüzleri dükkanıma gidiyor Kırşehir halkına döner yapıyorum. Dönerimi bitirdikten sonra ise Cacabey Meydanına gelerek bayrağımla birlikte darbecilere karşı Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumu göstermek istiyorum" dedi.

Darbecilerle birlikte vatana ihanet içerisinde olan herkese de karşı olduğunu bu nedenle bu milletin simgesi olan Türk bayrağı ile birlikte alana indiğini anlatan dönerci ustası Yedigül, "Ben, PKK, illegal örgütlerin tamamı ile vatana ihanet içerisinde olan herkesin karşısında dimdik duracağım. Allah nasip ederse de son nefesime kadar bayrağımla bekleyeceğim. Cumhurbaşkanımız ne zaman talimat verirse versin ben alanda olacağım. Akşam saatlerinde demokrasi nöbetine geliyor, sabah namazı ile nöbetten ayrılıp işime gidiyorum."diye konuştu.

Demokrasi nöbeti için alanda bulunanların ihtiyaçları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kırşehir Belediyesi,Tarım İl Müdürlüğü,Kızılay tarafından gideriliyor. -