56 bin FETÖ’cü deşifre oldu


Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin kullandığı Eagle ve ByLock isimli mesajlaşma uygulamasının şifresi kırıldı. Yaklaşık 150 bin kişinin yazıştığı, kriptolu yazışmalarda 56 bin FETÖ üyesinin kimliklerine ulaşıldı. Bu sayının kısa sürede 100 bine ulaşması bekleniyor. Şu ana kadar şifresi kırılan mesajlardaki örgüt üyelerinin konuşmaları da dikkat çekti. FETÖ üyelerinin bu mesajlaşma programları üzerinden örgüt faaliyetleriyle ilgili konuştukları belirlendi. Konuşmalarda FETÖ lideri Fetullah Gülen'in talimatlarının iletilmesi bu 150 bin kişinin içinde örgütün üst düzey imamlarının da olduğunu ortaya koydu. 
'SİZİN NAMINIZ YÜRÜR'
Özellikle himmet konuşmalarının ve himmet toplama organizasyonunun da bu programlar üzerinden yapıldığı görüldü. Konuşmalarda, FETÖ mensuplarının himmet toplamak için yazdığı mesajlar yer aldı. Mesajlaşmalarda, himmet toplantılarının cazip hale getirilmesi için ikramlar verildiği, himmet veren insanların itibarının artacağının belirtildiği belirlendi. Konuşmalarda himmetle ilgili şu mesajlar dikkat çekti: “Hocam himmet toplantıları için ikramlar var bugün. Pide vardı yanına bugün dondurma tatlı. Yarın makarna, pide, tatlı, dondurma”, “Sizin namınız burada yürürür himmet etseniz”, “Yarın arkadaşları toplasanız birlikte himmetleri değerlendirseniz acil eylem planı çıkaralım. Gerekirse tüm öğrencileri teker teker gezeceğiz. Bayrama kadar tüm günlerimizi bu işe ayıralım”, “Ömer abi merhaba ben Ahmet Şahin dua ve himmet istiyorum lütfen lütuf buyrun”, “Himmetini perşembeye kadar almamız lazım”.
ABLALARI GÖNDERDİLER
“Hocam ablaya söyleyin hoca efendi ile görüşmeye gidebilir Amerika'ya” mesajı, örgütün ablalarının terörist başı Gülen'in kaldığı Pensilvanya'ya gönderildiği, orada hocalarından talimat aldığı ve bu talimatı diğer FETÖ'cülere ilettiğini ortaya çıkardı.
Müslümanlar arasında 3. dünya savaşı çıkacak
Konuşmalarda yer alan, “Hoca efendi not gönderdi”, “Müslümanlar arasında bir 3. dünya savaşı tehlikesinden bahseden hocaefendi bu sebeple topluca kılınacak teheccüd namazlarından sonra Abdülkadir Geylani'nin ve İmam-ı Şazeli'nin dualarının okunmasını rica etti. Hoca Efendi dua seferberliği başlatırken 'arkadaşlarımız hassasiyetle takip etsinler' dedi. Hoca Efendi 'Benimki sadece teklif' dedi ve kendisinin de duaya iştirak edeceğini açıkladı”, “Halkla bitmeyecek demişti hocaefendi” ifadeleri kripto mesajlaşmalarda örgütün üst düzey imamlarının da olabileceğini ortaya koydu. FETÖ'ye biat eden hainlerin terörist başının televizyon konuşmasında söylediklerini talimat olarak aldıkları ve yerine getirdikleri belirlendi. 
Teröristbaşını çok özlemiş!
Mesajlarda terörist başı Fetullah Gülen'e övgüler dizildiği belirlendi. “30 yıl sonra seninle Avrupa'nın herhangi bir şehrinde bir kolejin balkonunda oturup kahve keyfi yapacağız Muammer hocam' sözü aklıma geldi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü ve sanki hoca efendi gözlerimin içine bakıp gülümsemeye başladı tıpkı 30 sene önceki gibi. Ben eline sarıldım öpmek için, elini çekti omuzlarıma koydu ve dedi ki 'Eğer hizmeti ve sizleri nasıl güzellikler bekliyor bilseniz geceleri heyecandan uykularınız kaçar uyuyamazsınız' dedi. Evet arkadaşlar Allah büyüğümüzü hiçbir zaman bizlere mahçup etmedi, büyüğümüzün söylediği herşeyi vücuda getirdi elhamdülillah. Rabbim de bizleri hocamıza ve davamıza mahçup etmesin. Allah var gam yok deyip hizmetimize kaldığımız yerden devam edelim.” Aynı kişi, “Hocamı özledim” deyince ABD Büyükelçiliğinden vize alabildiğini de anlattı. Gülen'in konuşmasını TV'de dinleyen bir kişinin “Hocaefendiyi dinledim, o biraz iyi geldi” sözleri mesajlara yansıdı. 
Usulsüzlükleri gizleyelim
FETÖ'nün finansörlüğünü yapan Paralel Yapı'nın kurumu Bank Asya'ya yapılacak olan operasyon ve oradaki usulsüzlükleri yok etme çabaları da mesajlara “Yarın için Bank Asya'ya maliye gidecek. Öğretmenlerin maaş ödemelerinde usulsüzlük incelenecek. İşlemlerin bazılarının sahte imza ile yapıldığı, sahtecilik tespit edilecek. Çalışanlardan zorla burs kurban toplandığı vermeyenlerin iş aktine son verildiği incelenecek. Banka çalışanlarının para yatırdığı hesaplar incelenirse verdikleri burs durumları görülecektir.” şeklinde yansıdı. FETÖ'nün tahşiye kumpası da yer aldı. Kumpas için bir çok avukatın çalışma yaptığı belirlendi. Mahkemelerin hakimlerinin de kendilerinden olduğu vurgulanan konuşmalarda, “Bakırköy'de görülen tahşiye davasına katılma dilekçesi verip de talepleri reddedilen şikayetçiler veya vekilleri, Bakırköy Ağır Ceza Mahkemeleri'ni temyiz etmiş olamalrı lazım. Mahkeme temyiz taleplerini sıfat yokluğundan reddedecektir. Bu durumda mahkemenin ret kararını temyiz etmeleri gerekir. Bu asıl tahşiye davasının kapatılması adına önemlidir” ifadeleri yer aldı.