AK Parti’nin Denizli’de tekrar aday gösterdiği Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Yenişehir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Denizli’de 2004 yılından bu yana yapılan hizmetlerin ortada olduğunu söyleyen Zolan, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şükürler olsun ki; bizim ayinemiz Denizli” diye konuştu.
Pekdemir Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda AK Parti’nin Merkezefendi İlçe Belediye Başkan Adayı Muhamet Şubaşıoğlu ile birlikte bölge halkıyla buluşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, projelerine ve yaptıkları hizmetleri anlattı. Denizli’de belediyecilik konusunda 2004 yılının milat olduğunu belirten Zolan, “2004’te yola çıktığımızda Denizli’de kanalizasyonların açıkta aktığını biliyorsunuz. Kapalı pazaryerleri yoktu. Masum bir yağmurda ortalık sel suları ile kaplanıyordu. Bu şehirde çocuklarımız sokak aralarında oyun oynuyordu. Şimdi yaptığımız parklarla, spor tesisleriyle, oyun alanlarıyla sizlerin nefes alabileceği birbirinden güzel mekanlar oluşturduk. Nazilli'ye, Aydın’a imrenirken şimdi dünya kenti Denizli'ye kavuştuk. Hizmet aşkımız artarak devam edecek” diye konuştu.
Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili olan Nihat Zeybekci’den üç yıl önce aldığı emanete gözü gibi baktığını belirterek, “Hizmet etmek sevda ister, sorumluluk ister. Sevdalı olmayan, halkı anlamayan birileri bir şehre asla hizmet edemez. Her zaman söylüyoruz. “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.' Şükürler olsun ki bizim ayinemiz Denizli” dedi. Yerel seçimlerin doğrudan bir başkanlık seçimi olarak görülmesini isteyen Zolan, Denizli halkının yerel seçimlerde kendisinin ve çocuklarının geleceğini seçeceğini belirtti. Merkez Efendi İlçesi’nin Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu da projelerini anlattı, destek istedi.
Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, ()
(AÖ)
FOTOĞRAF