Bahçelievler'de yaşayan Zeyini Çelik, 1894 yılında Tunceli'de doğdu. Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'da oturan torununun yanına gelen Zeyini nine torunu ve çocuklarıyla birlikte yaşamaya başladı. 4 çocuğu, 19 torunu, 23 torununun çocuğu, 2 de torununun torunu bulunan Zeyini nine için bugün sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenlendi. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da, Zeyini Çelik'i ziyaret ederek 120. doğum günü kutladı. Develioğlu, hediyesini takdim ettikten sonra Çelik, pastanın mumlarını üfledi. Daha sonra pastayı kesen Çelik’e pastası Develioğlu tarafından yedirildi. Uzun yaşamın sırrının doğal beslenmekten geldiğini söyleyen Zeyini Çelik, "Bizim dağlarda ot, pancar, tereyağı, çökelek yedim. Biz çok yokluk gördük. Çok yokluk vardı. Yaprak getirip üzerinde yatardık. Ev vardı ama yokluk çoktu." diye konuştu.
Cumhuriyet yıllarının tanığı olan Zeyini nine Atatürk’ün çok iyi birisi olduğunu söyleyerek ‘Atatürk çok iyi bir insandı. Bizi bir çok problemden kurtardı. Allah rahmet eylesin’ dedi.
Belediye Başkanı Develioğlu’nun televizyon hediye ettiği Zeyini nine daha sonra doğum günü pastasının mumlarını üfledi. Pastayı kesen nineye Develioğlu pastasını yedirdi. Hiçbir sağlık sorununun olmayan Zeyini ninenin çok sevdiği tereyağı gibi ürünlerin torunları tarafından Tunceli’den getirtildiği öğrenildi.