Ferah IŞIK-Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, ()- EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, "Her zaman tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan dedik. Bu değerlere kimse yan gözle bile bakamaz" dedi.
Bakan Zeybekci, seçim çalışmaları kapsamında Denizli’nin Çal ve Güney ilçelerinde mitingler düzenledi. Mitinglere AK Parti Denizli Belediye Başkan Adayı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Zeybekci, büyükşehir yasası tartışılırken, kendilerine asılsız iftiralar atıldığını belirterek, şunları söyledi:
"Muhalefet bize 'Şehirleri eyalete çevirip ülkeyi satacaksınız' dedi. Bunların iki lafından biri; Ülkeyi satacaksınız. Bunların niyetlerinde ne varsa herkesi öyle zannediyorlar. Bunlar ülkede yine ekonomik kriz, enflasyon yüzde 100 olsun, ülke bir gecede yarı yarıya fakirleşsin istiyorlar. Türkiye, artık eski Türkiye değil. Dünya Bankası Türkiye’ye ekonomi bakanı göndermiyor. Bu ülkenin Ekonomi Bakanı artık tütün tarlalarında yetişiyor. Bizim gitmemizi istiyorlar. Çünkü biz artık çok olduk. 2023 hedefimizle ilerliyoruz. Ülkemiz dünyanın en büyük ilk 10, Avrupa’nın 3 büyük ekonomisi olacak. Biz çok ilerleyeceğiz. Biz her zaman 'tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan' dedik. Bu değerlere kimse yan gözle bile bakamaz."
Zeybekci, Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ne de giderek bazı fabrikaları ziyaret etti, işçilerden destek istedi.

FI(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)