DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde Ülkücü İşçiler Derneği tarafından ilk kez Yörük İşçi Şenliği düzenlendi. Şenliğe çok sayıda ülkücü ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan katıldı.
Ülkücü İşçiler Derneği Çivril Şubesi tarafından organize edilen 1'inci Yörük İşçi Şenliği, Çivril, Denizli ve çevre illerden gelen çok sayıda ülkücünün katılımıyla Çivril Belediyesi Bayraktepe Tesisleri'nde yapıldı. Şenliğe MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Ülkücü İşçiler Ege Bölge Başkanı Caner Sarıoğlu ve Ülkücü İşçiler Denizli İl Başkanı Mehmet Salik İrdem katıldı.
Şenlikte konuşan MHP İl Başkanı Yeniçeri, hükümetin Musul ve Kerkük'teki Türkmenlere sahip çıkmayarak katliamlara seyirci kaldığını ileri sürerek "Başbakan Filistin'de gösterdiği tepkiyi Türk kanı taşıyan Türkmen kardeşlerimizin katledilmesi karşısında da göstermelidir. AK Parti iktidarı iç politikada toplumu gereksiz kamplaşmalara sürükleyeceğine, Türk devletinin dış politikada düştüğü aciz durumunu düzeltmelidir. Kerkük, Barzani'ye peşkeş çekilmekten kurtarılmalı, teröristler karşısında sessiz kalınmamalı. Irak Türkleri Barzani'nin zulmünden bir an önce kurtarılmalıdır" dedi. Şenlikte Ali Kınık konser verdi. Şenliğe katılan yaklaşık 3 bin kişi sanatçının türkülerine eşlik etti.

FOTOĞRAFLI