IĞDIR ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçeleri arasındaki karayolunun 12'nci kilometresinde gece vakti çiftleşen kurtlara TIR çarptı. Kurtlardan dişisi telef oldu, yaralanan erkek kurt ise ise Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde tedaviye alındı.
Ağrı Dağı eteklerindeki Suveren Köyü yakınlarında önceki gece yol üzerinde çiftleşen kurtlara yoldan geçen plakası ve sürücüsü saptanamayan TIR çarptı. Kurtlardan dişisi olay yerinde telef olurken, erkek kurt ağır yaralandı. Olay yerinden geçen bir sürücü, durumu Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen ve kuduz olasılığı yüzünden tedbirli davranan görevliler, yaralı kurdu iğne ile bayılttıkttan sonra, Kars'taki Kafkas Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderdi. 
Orman ve Su İşleri Şube Müdürü Mete Türkoğlu, ihbar üzerine gece olay yerine gittiklerini ancak kuduz ihtimaline karşı yaralı kurda herhangi bir müdahalede bulunamadıklarını söyledi. Mete Türkoğlu, "Kurtlar büyük bir ihtimalle çiftleşirken yola çıktı. Gelen bir araç da gece karanlığında göremedi ve ikisine de çaptı. Çiftleştikleri için birbirlerinden ayrılamadılar. Dişi kurt kanamaya bağlı travma sonucu ölmüş. Yaralı kurda, günün doğmasıyla birlikte anestezi yapıldı. Tedavi olması için Kars'a gönderildi" diye konuştu.