TÜRK basının duayen isimlerinden Hasan Yılmaer, vasiyeti üzerine Muğla’nın Marmaris İlçesi’ne bağlı İçmeler Beldesi’nde toprağa verildi.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin kıdemli üyelerinden, Türkiye Gazeteciler Sendikası eski başkanlarından, 84 yaşında vefat eden Hasan Yılmaer’in, Marmaris’teki Yeni Cami’de öğle namazı ardından düzenlenen cenaze törenine, yakınları ve sevenlerinin yanı sıra Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, İçmeler Belediye Başkanı Ak Partili Zeki Eren, AK Parti İlçe Başkanı Kadem Mete, Doğan Haber Ajansı Ege Bölge Temsilcisi İlyas Özgüven, çevre illerden gelen gazetecilerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı. Taziyeleri Hasan Yılmaer'in eşi Naime Yılmaer, oğulları Esat Yılmaer ve Galip Yılmaer kabul etti.
Tören ardından Hasan Yılmaer’in cenazesi İçmeler Belde Mezarlığı’nda toprağa verildi. Hasan Yılmaer'in eşi Naime, oğulları Esat ve Galip Yılmaer usta gazetecinin mezarına, son yıllarını geçirdiği Marmaris’in Selimiye Köyü’ndeki evlerinin bahçesinden getirdikleri toprağı döktü. Yılmaer’in eşi ve oğulları Selimiye Köyü’ndeki evinin bahçesine serpmek için de mezardan bir miktar toprak aldı.