İÇİŞLERİ Bakanlığı ve Türk İdareciler Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği 'Yılın Yöneticileri' yarışmasında Elazığ'ın Karakoçan İlçe Kaymakamı Kemal Atasoy, üstün hizmet ödülüyle 'Yılın Kaymakamı' seçildi.
Karakoçan'a 1.5 yıl önce atanan Kaymakam Kemal Atasoy, 33 bin nüfuslu, 89 köyü olan ilçede, geçen yıl yaptığı sosyal yardımlaşma, tarım, hayvancılık, eğitim, sosyal ve kültürel alanda yürüttüğü projelerle kısa sürede halkın takdirini kazandı.
Yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Atasoy, İçişleri Bakanlığı ve Türk İdarecileri Derneği'nin her yıl düzenlediği geleneksel yıl düzenlediği yılın kaymakamı ödülüne layık görüldü. Karakoçan Kaymakamı Kemal Atasoy, ilçe genelinde yaptığı çalışmaların ekip ruhu çerçevesinde başarıyla tamamlandığını belirterek, şöyle dedi:
"Kalıplaşmış, rutin dışı çalışmalar ile vatandaşın ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunlara çözüm üretmek, sorunları ertelemeden, anında çözmek önemli. Bu ödülün Karakoçan Kaymakamlığı'nın ekip ruhuyla çalışması, vatandaşın zaruri ihtiyaçlarına öncelik verilmesi, devletin şefkatli elini vatandaşa gösterip, devletin her alanda ve zamanda vatandaş için özveride bulunduğunu, ilçenin ekonomik olarak kalkınması, yeni hamleler yapması için devletin imkanlarını Karakoçan Halkının hizmetine sunulmasıyla gerçekleşiyor. Özellikle bütün kamu personelinin el birliği ile yaptığımız çalışmalar neticesinde verilmesi uygun görüldü. Bu ödülü almamızda emeği geçen bütün kamu personellerimize yürekten teşekkür ediyorum."
Kaymakam Atasoy, layık görüldüğü ödülün tüm Elazığ ve Karakoçan'a ait olduğunu anlatırken, Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak'ın büyük katkı ve desteğini gördüğünü belirterek teşekkür etti.