BURSA'da 12 yıldan bu yana sokaklarda yaşayan 59 yaşındaki Kutay Kartal'ın oturduğu metruk bina, bu sabah büyük gürültü ile çöktü. Kartal, binanın enkazları arasından sürünerek yara almadan çıktı. Kendisine çay verilmesini isteyen Kartal, "Kalan eşyalarımı toplayıp, bu kez kalacak bir başka bina bulmam lazım" dedi.
Merkez Osmangazi ilçesi Tayakadın Mahallesi’nde bulunan tek katlı metruk bina bugün saat 10.00'da büyük gürültüyle çöktü. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine sevk edilen  polis ekipleri bölgeyi güvenlik çemberine aldı. Polis, bu sırada binanın enkazları arasında gördüğü Kutay Kartal'ı çıkardı. Olayın şokunu üzerinden attıktan sonra kendisine bir bardak çay verilmesini isteyen Kartal, şöyle dedi:
"Gidecek hiç bir yerim olmadığı için 12 yıldır bu binada kalıyordum. Sabah büyük bir gürültü duydum. Sonra bina yıkıldı. Kendimi enkazların arasında buldum. Çok korktum. Allah'tan yara almadım. Binanın, yanda temel çalışması süren inşaat nedeniyle çöktüğünü sanıyorum. Şimdi, enkaz altında kalan  bazı eşyalarımı toplayıp, bir başka binaya yerleşmem gerekiyor."

HT(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)