GAZİANTEP'te, babaları öldükten bir hafta sonra dünyaya gelen ve hastalıkları nedeniyle bakımları zor olan dördüzlerin bir yıllık mama ve bez ihtiyacı bir dernek tarafından karşılandı.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 8 yıl önce evlenen ve 1 çocukları olan birbirine akraba Zehra ve Yılmaz Gökmen çifti yeniden çocuk sahibi olma kararı aldı. Geçen yıl hamile kalan ve dördüz bebek bekleyen Zehra Gökmen doğum için hastanede tutulurken; eşi Yılmaz Gökmen, kız kardeşinin evinin çatısını onarırken yüksek gerilim hattına dokunduğu için akıma kapılarak öldü. Geçen yıl Ekim ayında babaları Yılmaz Gökmen'in ölümünden 1 hafta sonra dünyaya gelen 3'ü kız 1'i erkek dördüz bebeklere; Ecrin Zozan, Fidan ve Hebun ve Şervan adları verildi. Eşinin ölüm haberini doğumdan sonra öğrenen Zehra Gökmen babasının Gaziantep'in Eyyüp Sultan Mahallesi'nde evine yerleştirdi. Bu sırada dünyaya gelen dördüzlerden Hebun ile Şervan'ın kalbinin delik, Ecrin Zozan ile Fidan'ın ise eksik gelişim nedeniyle kol ve bacakları kısa olduğu için engelli kalma riski bulunduğunu ortaya çıktı.
Doğmadan yetim kalan dördüzlerin dramının gazete ve televizyonlarda haber olarak kamuoyuna yansımasının ardından Gökmen ailesine yüzlerce kişi tarafından yardım gönderildi. Hastalıkları nedeniyle Ecrin Zozan ile Fidan'ın kuvözde tedavi gördüğü Gökmen ailesini evinde ziyaret eden Kimse Yok mu Derneği de dördüz bebeklerin bir yıllık mama ve bez ihtiyacını karşılayacaklarını açıkladı. Ailenin hikayesini televizyonlarda izlediklerini dile getiren dernek gönüllüsü Filiz Şahin, "Bir yıl boyunca her ay bebeklerin gelişimine uygun olarak mama ve bezlerini evine getireceğiz" dedi.
Dördüzlerin annesi Zehra Gökmen, yaşadıklarının gazete ve televizyonlar aracılığıyla yansıtılmasının ardından kendilerine yapılan yardımlardan ötürü hayırseverlere teşekkür etti.