– ANTALYA’da kendilerine ‘Yaz kış denize girenler’ adını veren ve aralarında öğretmen, mühendis, işadamlarının da bulunduğu 12 kişilik grup, 2014 yılını denize girerek karşıladı.
Konyaaltı Sahili’ne eşleri ve çocuklarıyla gelen ‘Yaz Kış Denize Girenler Grubu’ üyeleri, ısınmak için sahilde ateş yaktı. Bir süre sahilde şarkı söyleyip dans ederek vakit geçiren grup üyeleri saat 23.58’de denize girdi. Soğuk havaya aldırmadan yeni yıla denizde giren grup üyeleri ‘2014 yılı hepimize hayırlı olsun’ yazılı pankart açtı.
2014’ü denizde kulaç atarak karşılayan grup üyeleri, bir süre yüzdükten sonra sahile çıktı. Grup üyeleri yeni yılın mutlu ve sağlıklı geçmesi dileğinde bulundu. Denizden çıktıktan sonra açıklama yapan Mehmet Doğan, grubun 19 yıldır yılbaşı gecelerinde denize girdiğini belirtti ve 2014 yılının ülkemize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diledi.
2014 yılının ilk saniyelerini sahil civarındaki eğlence yerlerinden atılan havai fişek gösterilerini izleyerek geçiren grup, daha sonra sahilden ayrıldı.