BOLU Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Polis Başmüfettişi Mustafa Kızılkaya'yı karşılama töreni öncesi, müdürlüğün önündeki karlar temizlendi.
Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne; Polis Başmüfettişi Mustafa Kızılkaya ise Bolu Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Bugün, Bolu Emniyet Müdürlüğü'nde devir teslim töreni düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli şube müdürleri ve emniyet amirleri Mustafa Kızılkaya'yı karşılamak için binanın önüne çıkarken, binanın önünde ise hummalı bir temizlik çalışması başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü binası önünde bulunan karlar ve çamurlu alanların temizlenmesi için Bolu Belediyesi'nden bir greyder, bir kepçe ve kamyon getirildi. Ekipler karşılama töreni öncesi Emniyet Müdürlüğü binası önünü temizlemek için seferber oldu. Emniyet müdürü gelmeden temizlik çalışması tamamlandı.
Sabri Durmuşlar meslektaşlarıyla vedalaştı, ardından Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Kızılkaya'yı karşıladı. Çiçeklerle karşılanan Kızılkaya polislerle tek tek tokalaştıktan sonra makamına geçti.