TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ve Şarköy ilçesinde yeni evlenen iki çift, nuikah töreninin ardından gelin ve damatlığıyla oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Sandık görevlilerini de tatlı sürprizle şaşırtan genç çeiftler, nikah tarihlerinin her zaman hatırlanacağını belirtirken seçim sonuçlarının da Türkiye için hayırlı olmasını dilediler. 
NİKAH MASASINDAN SANDIĞA
Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi’nde evlenen 28 yaşındaki Emrah Atilla ile 24 yaşındaki Ayşe Atilla, Çerkezköy Belediyesi Meclis salonundaki nikah töreninin ardından evlilik cüzdanı ile birlikte oy kullanmak için 75’nci Yıl Ortaokulu’na gitti. Oy kullanım süresinin sona ermesine az bir süre kala karşılarında gelin ve damadı gören sandık görevlileri, bir an şaşırdı. Ardından yeni evli çift, oyunu kullandı. Üzerindeki gelinlikle oy kullanma kabinine giren Ayşe Atilla, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında sandık başında bir elinde evlilik cüzdanı, diğer elinde de oy pusulası ile gazetecilere poz verdi.
UNUTULMAZ BİR GÜN OLDU
Damat Emrah Atilla’nın da oy kullanmasının ardından konuşan yeni evli çift, “Bugün bizim unutulmaz bir gün oldu. Nikah tarihimiz Cumhurbaşkanlığı seçimi ile aynı güne denk geldi. Bugün bizim için hoş ve unutulmaz bir tesadüf oldu. Seçim ülkemizin geleceği için hayırlı olsun" dedi.
ŞARKÖY’ÜN GELİNİ DE SANDIĞA GİTTİ
Şarköy İlçesi’nde yeni evlenen Çisel Yavaş Korkmaz ile Serkan Korkmaz, nikah törenlerinin ardından Atatürk ilkokulu 1025’nolu sandıkta oyunu kulandı. Gelin oy kullanma işlemini gelinlikle oy kullanma kabinine giremediği için damat Serkan Korkmazın yardımıyla oy kullanma kabinine girmeden kullandı. Alkışlar içinde okul bahçesine giren gelin damat alkışlar içinde oyunu kullandıktan sonra düğün alayına döndü. Gelin Çisel Yavaş Korkmaz, “Geleceğimiz için oyumu kulandım vatandaşlık görevimi bu mutlu günümde yerine getirdim. Türkiye’miz için hayırlı olsun” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI