KARABÜK Alperen Ocakları üyeleri protestoda bulunarak, Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün aydınlatılmasını istediler.
Kemal Güneş Caddesi'nde toplanan Karabük Alperen Ocakları üyesi yaklaşık 30 kişi tekbir getirerek, üzerinde Musin Yazıcıoğlu'nun fotoğrafı olan 'Karanlıklar aydınlanana kadar üşüyoruz reis, unutmadık, unutturmayacağız' yazılı pankartı açtı. Gruptakiler, 'Dişe diş, kana kan intikam', 'Kahrolsun PKK, işbirlikçi İsrail', 'PKK kalleştir, Türk, Kürt kardeştir', 'Ne mutlu Türk'üm diyene' sloganları attı.
Karabük Alperen Ocakları Başkanı Dursun Kıraç, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün aydınlatılmasını isteyerek, "Kazanın ya ikna edici bir raporu ya da kişi, örgüt, çete, ülke isimlerini istiyoruz. Biliniz ki; devlet küheylanının dizginleri sizlerin elindedir. Birer sembol olmak kaydıyla devlet olan sizlersiniz. Ya bize vakanın kaza olduğuna ikna edin ya da bizlere hedef ve adres gösterin. Yoksa elimizden kaza çıkacak. Ey Arınç, 'Muhsin Yazıcıoğlu olayını aydınlatmak namus borcumuzdur' demiştin. Biz borcumuzu almak için beklemekten sıkıldık, bıktık, usandık. Hala ödeme vakti gelmedi mi?" dedi.