ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, 87 yaşındaki Şevket Yurdadur ile aynı yaştaki eşi Meryem Yurdadur evlerinde ölü bulundu. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri sanılan çiftin, kesin ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceği bildirildi.
Menderes Mahallesi'nde yaşayan Bahriye Yalçın, dün saat 19.00 sıralarında amcası Şevket Yurdadur'un 2'nci İnönü Sokak'taki evine gitti. Zili ısrarla çalmasına rağmen kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine, komşularını da haberdar edip, durumu polise bildirdi. Saat 21.00 sıralarında olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde, oturma odasında iki çocuk babası Şevket Yurdadur ile eşi Meryem Yurdadur'u koltukta ölü buldu. Vücutlarında herhangi bir darp, kesici ve delici alet yarası bulunmayan Yurdadur çiftinin cesetleri, savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri sanılan çiftin, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsi sonucu belirleneceği bildirildi.
Acı haberi alarak olay yerine gelen İsmail Yurdadur, anne ve babasıyla en son iki gün önce konuştuklarını belirtip, "Gayet iyilerdi. Ölüm haberlerlerini alınca şok olduk. Sobadan zehirlendikleri şüphesi üzerinde duruluyor. Acımız büyük" dedi.
Polis, çiftin ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FD (AÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)