DENİZLİ’de, 7’nci kattaki evinin balkonundan düşerek ölen 86 yaşındaki Ahmet Acar’ın, kendisiyle aynı yaştaki 66 yıllık eşi Elif Acar da 12 saat sonra solunum yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Elif Acar’ın eşinin öldüğünden haberi olmadan hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.
Emekli işçi Ahmet Acar, dün saat 07.00’de Atalan Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki evinin 7’nci kat balkonundan düşüp, öldü. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından 5 çocuk babası Acar’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Acar’ın buradaki otopsinin ardından çocukları tarafından alınan cenazesi aynı gün, ikindi vakti kılınan namazın ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Kızının evinde olan Elif Acar’a ise 66 yıllık hayat arkadaşının öldüğü söylenmedi. Ancak, nedensiz yere ağladığı öğrenilen Elif Acar da eşinin ölümünden 12 saat sonra solunum yetmezliğinden yaşamını yitirdi. Yaşlı kadının cenazesi, bugün öğle kılınan namazın ardından eşinin yanına defnedildi.
Aynı gün hem anne hem de babasının ölümüyle sarsılan Saadettin Acar, “Annem hastaydı, kız kardeşimin yanında kalıyordu. Anneme, babamın öldüğünü söylemedik. Ancak, hissetmiş olacak ki nedensiz yere ağladı. Sorduğumuzda bize başını sallayarak, “Bir şey yok' dedi. Sonrasında da kendisini kaybettik. Acımız büyük” dedi.