İZMİRLİ dövmeci Emre Eren'in yaptığı kuş figürlü dövme, merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulanan Trueartists.com adlı internet sitesinde, haftanın en iyi dövmesi seçildi. Site, Eren'e yaptığı dövmeden dolayı 'certified artist' sertifakası gönderip, figürünü tescilledi.
Dövmeciliğe 2006 yılında profesyonel bir dövme stüdyosunda çalışarak başladığını belirten Emre Eren, "Türkiye'nin dört bir yanından dövme ustalarıyla tanıştım. 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği sınavla, dövmecilik mesleği üzerine ustalık belgemi almaya hak kazandım. Aynı sene Tatt'n'Roll adlı kendi stüdyomu kurdum. Dövme sanatındaki bilgi ve becerilerimi daha da genişletebilmek için 2010-2011-2012 yıllarında Avrupa'nın çeşitli bölgelerinde düzenlenen Tattoo Convention'lara katıldım. Burada dünyanın en iyi dövme sanatçılarıyla temaslarım oldu" dedi.
Sürekli kendisini yenildiğini ve dövmeleri hijyenik ortamda müşterilerinin vücutlarına uyguladığını dile getiren Emre Eren, "Kendi düşüncelerimle kuş figürünü çizdim. Bu çizdiğim dövmeyi de Trueartists.com adlı internet sayfasına koydum. Dövmem haftanın en iyi dövmesi seçildi. Site, dövmemi 'certified artist' sertifikası ile taçlandırdı. Yani dövmem bana ait olduğu tescillendi. Bu da benim için büyük bir onur oldu. Türkiye'nin adını tüm dünyaya duyurdum. Çalışmalarıma İzmir ve Datça'daki stüdyolarımda devam etmekteyim" dedi.

FOTOĞRAFLI