YALOVA'lı ev kadınlarının "Hobim İşim Olsun Projesi" kapsamında ürettikleri sabun çiçekleri, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT'te ziyaretçilerin ilgisini çekti.
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Kadın Girişimciler Kurulu'nun projesi olan Yalova Sabun Çiçekleri, 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenen Emitt-2014 Turizm Fuarı'nda ziyaretçilere tanıtıldı. Yalovalı ev kadınlarının ürettikleri 500 adet Sabun Çiçeği fuar süresince ziyaretçilere hediye edildi.
Yalova Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser, projeleri ile Yalova'yı da tanıttıklarını söyledi. Uzuneser, “Geçen yıl da Yalova Sabun Çiçekleri olarak Emit Turizm Fuarı'nda yer almıştık. Bu yıl yaptığımız markalaşma çalışmaları sonucunda standartlaşmış bir ticari ürün olarak Yalova Sabun Çiçekleri markası ile göz doldurduk. Fuara katılan Yalovalı kadın girişimcilerimizden Sabun Harikaları, Petra'nın Gülleri ve Meryem Buhari Sanat Evi birbirinden güzel sabun çiçekleri ile stantları süsledi. Kadın girişimcilerimiz, ürünlerin tanıtımını yaparken aynı zamanda satış da yaptılar. Sabun çiçekleri, Yalova'nın marka ürünlerinden biri olarak fuardaki katılımcılardan büyük ilgi gördü. Yalova Belediyesi ile YTSO Kadın Girişimciler Kurulu olarak yaptığımız protokol çerçevesinde alımı yapılan 500 adet Yalova sabun çiçeği standımıza uğrayan fuar ziyaretçilerine hediye olarak verildi" dedi.