YALOVA’da, yenilenen belediye başkanlığı seçimlerinde Ak Parti sandık müşahidi olan ve oylama işlemi başlamadan kalp krizi geçiren 50 yaşındaki Ahmet Küçük, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Yalova’da 1 Haziran Pazar günü yapılan belediye başkanlığı seçiminde, Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu’nda 1221 numaralı sandıkta görevli Ahmet Küçük oy verme işlemi başlamadan önce kalp krizi geçirdi. Küçük’e ilk müdahale okulda yapılırken ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edilen Ahmet Küçük, yoğun bakım ünitesine alındı. Tedavisi devam eden evli ve bir çocuk babası Küçük, dün gece yaşamını yitirdi.
Yalova’daki Yürüyen Köşk’te görev yapan ve bir ay önce emekli olan Ahmet Küçük’ün cenazesi bugün ikindi vakti Merkez Camii’ndeki namazın ardından Yalova’da toprağa verilecek.
'BEN BAŞKAN OLMASAYDIM DA O KALP KRİZİ GEÇİRMESEYDİ'
Resmi olmayan sonuçlara göre Yalova Belediye Başkanı olan Vefa Salman dün düzenlediği basın toplantısında AK Partili sandık görevlisinin kalp krizi geçirmesini hatırlatarak, "Sandık kurulduğunda AKP’nin sandık görevlisi kalp krizi geçiriyor. Durumu da ciddiymiş. Ben acil şifalar diliyorum. Ben belediye başkanı olmasaydım da o kalp krizi geçirmeseydi. Önce insan" demişti.

ÖÇ(FK/AK) (FOTOĞRAFLI)