YALOVA İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik timleri, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle durdurduğu araçların sürücü ve yolcularına hediye dağıttı.  
Jandarmanın 175’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Yalova İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri bu kez farklı bir denetime imza attı. Seyir halindeki araçları durduran jandarma trafik ekipleri, araç sürücülerine güvenli sürüşler için tavsiyelerde bulunup 14 Şubat Sevgililer Günü'nü kutladı.
Yalova’ya bağlı Samanlı Köyü kavşağı ve belirli noktalarda durdurulan araçların belgelerini kontrol eden Trafik Tim Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Metin Çamurcu, daha sonra sürücü ve yolculara Jandarmanın kuruluşunun 175’inci yılını kutladıklarını belirterek, Sevgililer Günü dolayısıyla bu etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. Araç içerisindekilere güvenli sürüş konusunda tavsiyeler de veren Başçavuş Çamurcu, cüzdan, telefon kılıfı ve kitap ayracı hediye etti. Araçtakiler de "Ceza kesilecek sandık ancak jandarmanın bu jesti şaşırttı. Jandarmanın kuruluşunu kutluyoruz. Böyle bir günde bu tür hediyeler vermeleri çok anlamlı" diye konuştu.