Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, üniversiteye ait 2014 performans programının hazırlandığını söyledi.
Hazırlanan programlarla hedeflerin takip edilebildiğini ifade eden Dr.Niyazi Eruslu "Stratejik Plan ve Performans Programları ile üniversitenin hedeflediği noktaya ulaşması yolunda yapılacak çalışmalar periyodik olarak takip edilecek ve uygulama sonuçları değerlendirilerek bu yolla sürekli gelişim sağlanacaktır"dedi.
Dr.Niyazi Eruslu "Üniversitemizde Stratejik Planında yer alan akademik, idari ve fiziki gelişim öngörülerini gerçekleştirilecek şekilde 2014 yılına ilişkin öncelikli performans hedefleri ile bu hedeflerin bütçe kaynakları ile gerçekleştirilmesini sağlayacak faaliyetler belirlenerek bütçe ödeneklerinin dağılımı yapıldı. Faaliyetlerin gerçekleştirilmesinden sorumlu birimler belirlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda, üniversitemiz 2014 Yılı Performans Programı oluşturuldu." şeklinde konuştu.
Eruslu, programda öngörülen faaliyetlerin gerçekleştirilmesi hususunda da gerekli dikkat, özveri ve gayretin gösterileceğine inandığını söyledi.