Ekrem KARAMAN/KUMLUCA (Antalya), (DAH) - ANTALYA Vosvos Severler Kulübü (VosTalya'07) üyeleri, Kumluca İlçesi'ndeki tatil merkezi Adrasan'da çıkan yangın nedeniyle zarar gören yöre halkına destek amacıyla gezi düzenledi.
VosTalya'07 üyeleri, Adrasan'da 28 Haziran'da çıkan yangında zarar gören yöre halkına destek amacıyla 25 araçlık konvoyla bölgeye geldi. Araçlarında Türk bayrakları açarak alanda toplanan kulüp üyeleri, bölgede tatil yapan yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Adrasan sahilinde gösteri yapan grup, daha sonra sahilde temizlik yaptı. Dalış, tekne turu, kano gibi etkinliklere de katılan kulüp üyeleri, amaçlarının yangından sonra yaşamın devam ettiğini duyurmak ve insanların dikkatini Adrasan'a çekmek olduğunu belirtti.
YÖRE HALKINA DESTEK TURU
VosTalya'07 Kulübü Başkanı Mehmet Çor, kulüplerinin 2007 yılında kurulduğunu ve sosyal etkinliklerde bir araya gelerek insanlarda duyarlılık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Adrasan'a gerçekleştirdikleri ziyaretin amacının yöre halkına destek vermek olduğunu kaydeden Çor, "Yangından etkilenen insanlara yalnız olmadıklarını göstermek istedik. Kaybolan tabiatın, yeşilliğin yeniden var olması için yetkililerin ve insanların harekete geçmesini sağlamaya çalıştık" dedi.
Etkinlik, Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri ve görevlilerinin oluşturduğu Akdeniz Mızıkacıları Grubu konseriyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI