BURSA'nın İnegöl İlçesi'ne bağlı Cerrah Beldesi'nde 4 yıldır müdürlük yaptığı Cerrah İlk ve Ortaokulu'ndan, Cemil Sönmez İlkokulu'na öğretmen olarak görevlendirilen Şenol Şahin'in haksızlığa uğradığını öne süren Öğrenci velileri, protesto gösterisi yaptı. Şahin'in okula dönmesini isteyen veliler, aksi halde çocuklarını 3 okula göndermeyerek protestolarını sürdüreceklerini söyledi.
Cerrah İlk ve Ortaokulu Müdürü Şenol Şahin ile aynı okulda bir müdür yardımcısının arasında çıkan tartışmanın ardından Şahin'in görev yerinin değiştirildiğini belirten ve aralarında Cerrah Belde Belediye Başkanı İsmail Karaman'ın da bulunduğu öğrenci velileri okulun bahçesinde biraraya geldi. 4 yıl önce ilçedeki 51 okul içinde başarı sıralamasında 47'nci olduğunu belirten Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, "Şenol Şahin döneminde bu 13'üncü sıraya kadar yükseldik. Şenol Şahin müdürümüz, bizim için çok değerli bir insan. Çok başarılı, okumuza çok önemli katkıları ve başarıları olan bir eğitimcimiz. Gösterdiğimiz bu  tepki artık Cerrah'ta herkesin istediği gibi, istediği adamı, istediği yöneticiyi veya istediği eğitimciyi bir yerden alıp bir yere götürme gibi özel bir lüksü olmadığını göstermek" diye konuştu.
Okulun öğrenci mevudunun 630 olduğunu söyleyen Karaman, "Kalburt bölgesindeki mahallemizi de sayarsak 7 noktadan taşımalı sistemle gelen öğrencilerimiz var. Bugünden itibaren 3 gün süresince okulu boşaltacağız. Çocuklarımızı okula göndermeyeceğiz" diye konuştu.