MANİSA Valisi Abdurrahman Savaş'tan sonra İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya da merkeze çekildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren atandı. Manisa'nın yeni Müdürü Ceren, kente atanmasının kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.
İçişleri Bakanlığı'nın Manisa, Osmaniye ve Zonguldak İl Emniyet Müdürlükleri'ne ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Manisa İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'tan sonra İl Emniyet Müdürü de merkeze çekilmiş oldu. Geçen 17 Şubat'ta göreve başlayan Alkaya'nın yerine Manisa'ya, Osmaniye İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren atandı.
Manisa'nın yeni İl Emniyet Müdürü Ceren, atama kararıyla ilgili, "Bir tayin bekliyordum. Ancak Manisa benim için sürpriz oldu. Manisa'yı hem basından hem de kente gidip gelen arkadaşlarımdan yakından takip ediyordum. Manisa'ya atanmak beni mutlu etti. Türkiye'nin parlayan yıldızı olan ve yeni büyükşehir olan bir ilde görev yapmak beni mutlu edecek. 15 gün içinde Manisa'daki görevime başlayacağım" dedi.

İK(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)