Mutlu YUCA/ BOLU, () - BOLU Valisi Ahmet Zahteroğulları, yardıma muhtaç ailelerin başarılı çocuklarına bisiklet hediye etti. Düzenlenen törenle bisikletlerini alan 72 öğrenci, büyük sevinç yaşadı.
Bolu Valisi Zahteroğulları, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan ailelerin çocuklarından başarılı olanların tespit edilmesi için talimat verdi. Vakıf tarafından başarılı olan 72 öğrenci belirlendi. Vali Zahteroğulları'da okullarında başarı gösterenleri motive etmek ve eğitimlerinde başarıyı sürdürmelerini sağlamak amacıyla öğrencileri bisikletle ödüllendirdi. Tarihi Bolu Valiliği binası önünde Vali Ahmet Zahteroğulları, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Bolu İl Sağlık Müdürü Mahmut Arık, öğrenciler ve ailelerin katılımıyla düzenlenen törenle bisikletler sahiplerine dağıtıldı. Vali Zahteroğulları, üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu ve kaskın bulunduğu bisikletleri öğrencilere hediye ederek başarılar diledi.
Başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi gerektiğini belirten Vali Zahteroğulları, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım alan ailelerin başarılı olan çocuklarını belirledik. Bunlar bizim çok önemli. Onları eğitim için motive etmek ve sevindirmek gerekiyor. Bunun içinde bisiklet hediye etmeyi uygun gördük" dedi.
Bisikletlerine kavuşmanın sevincini yaşayan öğrenciler kent merkezinde gezinti yaptı.

FOTOĞRAFLI