ANTALYA, () - ANTALYA Valisi Sebahattin Öztürk, Aksu İlçesi'ne bağlı Kundu Köyü Camii ve Külliyesi'nin açılışına katıldı.
Suudi Arabistanlı hayırsever işadamı Şeyh Abdulaziz Bin İbrahim Al-İbrahim’in Aksu İlçesi’ne bağlı Kundu Köyü’ne yaptırdığı Şeyh Abdulaziz Bin İbrahim Al-İbrahim Camii ve Külliyesi, cuma namazında açıldı. Açılışa Vali Öztürk, Aksu Kaymakamı Veysel Özgür, EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İl Müftüsü Osman Artan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, Suudi Arabistanlı hayırsever işadamı Şeyh Abdulaziz Bin İbrahim Al-İbrahim ve beraberindeki heyet ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Müftüsü Osman Artan, "Böyle güzel bir caminin yapılmasına vesile olan hayırsever işadamı Şeyh Abdulaziz Bin İbrahim Al-İbrahim’e bütün mümin kardeşlerim adına teşekkür ediyorum. Camimiz, yaklaşık 1500 kişinin aynı anda namaz kılabileceği ve içerisinde Kur'an kursu da bulunan güzel bir külliyedir. Yine camimiz, kadınlarımıza, çocuklarımıza ve bu bölgeyi ziyarete gelen yerli, yabancı bütün Müslüman kardeşlerimize hizmet edecektir. Herkese hayırlı uğurlu olmasını Yüce Allah’tan diliyorum" diye konuştu.
Vali Öztürk’ün camiyi yaptıran hayırsever işadamına teşekkür etmesi ve plaket vermesinin ardından dualar ile kurdele kesilerek cami açıldı. Açılışa katılanlara Kuran-ı Kerim dağıtılarak hurma, zemzem suyu ve yemek ikram edildi.

FOTOĞRAFLI