Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), () - SAKARYA Valisi Hüseyin Avni Coş, Emniyet Müdürlüğü Motorize Polis Timleri'nin yaptığı gösterisi sırasında kask takıp polislerden birinin motosikletine binerek caddede tur attı. Vali Coş motorsikletle 3 tur attıktan sonra kendisini takip eden gazetecilere, "Ehliyetimiz var. Sonra gazeteciler 'Ehliyeti olmadan motorsiklet kullanıyor' diye yazmasınlar" diye espri yaptı.
Sakarya Valiliği önündeki caddede eğitimini tamamlayan motosikletli polis timlerinin sertifika töreni yapıldı. Motosikletli timler düzenlenen programda protokol ve toplananlar önünde küçük bir gösteri  yaptı. Gösteriye kent yöneticilerinin yanı sıra motosiklet yarışcısı Kanan Sofuoğlu da katıldı.
Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu eğitimini tamamlayan motorize polis timlerine sertifikalarını verdi. Sertifikalarını alan polis timleri cadde üzerinde milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu ile birlikte gösteri gerçekleştirdi. 
BASIN MENSUPLARINA 'EHLİYET' ESPRİSİ Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ekiplerden birinin kaskını alarak başına takıp bir motosiklete bindi. Kısa süre içinde motosikleti çalışır hale getiren Vali Coş, cadde üzerinde 3 tur attı. Zaman zaman hızırı arttıran Vali Coş izleyenlerin de beğenisini kazandı. Vali Hüseyin Avni Coş motosikletten indikten sonra gazetecilere, "Onlar kadar olmasa da biz de biliyoruz. Ehliyetimiz de var. Sonra gazeteciler ehliyeti olmadan motosiklet kullandı yazmasınlar" dedi.

FOTOĞRAFLI