Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, () - BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçim çalışmaları kapsamında yarın miting yapacağı Uşak'ta hazırlıklar tamamlandı.
30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Babakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın saat 15.30’da Uşak Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslenecek. Miting öncesinde, il merkezinde güvenlik tedbirleri üst seviyeye çıkartıldı. Başbakan Erdoğan'ın halka sesleneceği Atatürk Anıtı önüne güvenlik bariyerleri konulurken, yarın miting öncesinde meydanın çevresindeki çok sayıda cadde ve sokağın trafiğe kapatılacağı bildirildi. Başbakan Erdoğan'ın halka sesleneceği Cumhuriyet Meydanı, Tiritoğlu Parkı, İsmetpaşa Caddesi ve Atatürk Anıtı, Belediye ve itfaiye ekipleri tarafından yıkandı. Mitingin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı ve İsmetpaşa Caddesi ile Başbakan Erdoğan'ın Uşak'a gelirken geçeceği güzergahlar AK Parti Uşak İl Teşkilatı tarafından partinin bayraklarıyla donatıldı.
Havayolu ile Uşak'a gelecek olan Başbakan Erdoğan, saat 15.30'da miting alanına geçip, halka seslenecek. Bir saat kürsüde kalacak olan Başbakan Erdoğan, daha sonra yeni göreve gelen Vali Seddar Yavuz'u makamında ziyaret edip, Uşak’tan ayrılacak.

YK(AÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)