İstanbul, () İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Unkapanı Altgeçit Köprüsü'nde araçların çarpması sonucunda hasar gören giriş ve çıkış kısımları için güçlendirme çalışmalarının 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı.  
Unkapanı Altgeçit Köprüsü'nde araçların çarpması sonucu hasar gören giriş ve çıkış kısımları için güçlendirme çalışmaları 10 Temmuz Perşembe günü başlayacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, "Fatih-Unkapanı Altgeçit Köprüsü’nde araçların çarpması neticesi meydana gelen hasarın herhangi bir tehlike oluşturmaması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan takviye projesi tamamlandı, uygulama çalışması başlıyor. Bahse konu çelik takviye projesi ile ilgili çelik imalatların hazırlıkları tamamlanmış olup, 10 Temmuz günü uygulama çalışmalarına başlanacaktır. Yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın neticesinde, altgeçidin çarpma sonucu hasar gören giriş ve çıkış kısımları, çelik kolon ve kirişlerle güçlendirilmiş olacaktır. Çalışmalar 23.30-05.30 saatleri arasında yapılacaktır" denildi.