İZMİR'de bir süre önce sivil toplum örgütlerinin oluşturduğu 'Uyuşturucuya Karşı Güçbirliği' kampanyasına, Ege Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'ndan da destek geldi. Topluluk Başkanı Burak Kurt, Türk gençliğini uyuşturmak isteyenlerin her yerde karşılarında olacaklarını söyledi.
Kayıt işlemlerinin devam ettiği Ege Üniversitesi kampus alanında, yeni öğrencilere yardım etmek amacıyla stant açan Atatürkçü Düşünce Topluluğu, bir süre önce başlatılan uyuşturucuya karşı güçbirliği kampanyasına da destek verdi. Basın açıklaması yapan Topluluk Başkanı Burat Kurt, şunları söyledi:
"Son zamanlarnda özelilkle gençlerin kullandığı uyuşturucu maddelere karşı mücadeleyi, üniversitelere taşıyoruz. Gençlere, 'Bilimle, sanatla, sporla yaşa' diyoruz. Üniversiteleri bilim yuvası haline getirmeyi kendisine görev edinmiş olan biz gençler, sistemin karanlık elleriyle bağımlı birer bireye dönüştürmeyi amaçlağı gençleri hayata kazandırmak ve yaşatmak için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Buradan uyuşturucuyu kampüslerimize sokmaya çalışanları uyarıyoruz. Nefeslerimizi enselerinde hissetmeye şimdiden başlasınlar. Türk gençliğini uyuşturmak isteyenlerin her yerde karşılarına dikileceğiz. Gerekirse kampüsün her noktasında velilerimizle, bu torbacılara karşı nöbetler tutacağız. Uyuşturucuyla mücadele için bizimle mücadele çağırıyoruz."

FOTOĞRAFLI