ÜMRANİYE'de bir süredir alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı olan caddede yer altından geçen elektrik kablolarında peş peşe yaşanan patlamalar vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. 

Edinilen bilgiye göre olay saat 21:00 sıralarında Ümraniye Atatürk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir süredir alt ve üst yapı çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı olan caddede saat 21:00 sıralarında yer altından geçen elektrik kablolarında elektirik kaçacağından dolayı peş peşe patlamalar meydana geldi. Patlamalar sırasında cadde üzerinde bulunan vatandaşlar panik yaşadı. Olay yerine yangın çıkması ihtimali nedenilye polis tarafından itfaiye ekipleri çağırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen elektrik arza görevlileri patlamanın bulunduğu alanın elektriğini keserek patlamanın yaşandığı alanın onarım çalışması yaptı.

Yaşanan oolayı bir vatandaş ise cep telefonuyla kaydetti. Cep telefonu kamerasında elektrik patlamaları sırasında etrafda ışık saçıldığı görünüyor. FOTOĞRAFLI  (GK)