AYDIN’ın Çine İlçesi’ne bağlı Soğukoluk Köyü’nde yaşayan Özgür Özkan ve Özcan Özkan bir bebek beklerken, üçüzleri oldu. Bir çoçukları daha olan ve maddi durumlarının iyi olmadığını belirten Özkan çifti, çocuklarına bakabilmek için yetkililerden yardım istedi.
Çine’ye bağlı Soğukoluk Köyü’nde yaşayan 35 haftalık hamile olan Özgür Özkan (31), geçen 5 Şubat’ta sancılanınca, eşi Özcan Özkan (38) tarafından Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hastanenin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Yeni Doğan Ünitesi'nde Yardımcı Doç. Dr. Sündüz Özkan Altunkaya ve ekibinin gerçekleştirdiği doğumda Özkan, sezaryenle, biri kız üçüz bebek dünyaya getirdi. Özkan Çifti, bebeklere Ömer Faruk, Muhammet Yusuf ve Aslı Naz isimleri verdi. 12 gün kuvözde tutulan üçüzler salı günü evlerine gönderildi. Özgür Özkan, doğumun ardından kendi evlerine göre Aydın’a daha yakın olduğu için geçici olarak bebekleriyle birlikte babası Ali Gündoğdu’nun Çine, Soğancılar Mahallesi’ndeki evine yerleşti. Bebeklerin sağlık durumlarını iyi olduğunu söyleyen anne Özgür Özkan, "Eşim sigortasız gündelik işlerde çalışıyor. Mamaları bile özel olan bebeklerime bakmak için devletimizden yardım bekliyorum. Yeşil kartımız var, ama bu yeterli olmuyor” dedi.
CHP Çine Kadın Kolları üyeleri, Özkan Çiftçi'ni ziyaret edip, üçüzler için bez, giysi, biberon ve mama gibi çeşitli hediyeler verdi. 6 yıllık evli olan Özkan Çifti’nin 5 yaşında Sevil isminde bir kız çocukları daha buluyor.