Ramazan EĞRİ/İSTANBUL,() İstanbul'daki Tuzla civarında dün görülen Hortum'un yaşattığı dehşet daha sonra  objektiflere böyle yansıdı. Denizde çıkan hortum hızla kıyıya ilerledi. Hortum Tuzla'da bir siteyi adeta alt üst etti. Hortum duvarları yıktı, ağaçları söktü, ne var ne yoksa hepsini havada uçurdu. O anlar sitenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

SİTE SAKİNLERİ KORKU DOLU ANLARI ANLATTI
O anların yaşandığı sitenin sakinleri korku dolu dakikaları anlattı. Kaya Sungur, "Olay esnasında havuz içindeydik. Yağmurda yüzeriz derken hortum şu taraftan yaklaştı ve bir anda içine almaya başladı. Biz acele eve kaçtık eve kaçtığımız anda da çoluk çocuk onları içeri atma derdine girdik. Havuzun etrafı sandalye masa ağır malzemelerle doluydu. Hepsi uçuşarak bir yerlere gitti, özellikle dikkat ettim havuzun suyu 20-30 santim yukarı doğru çekildi" dedi.
Eşi Didem Sungur ise “Önce hortumu gördük bulut zannettik. Oğlum Emre bağırmaya başladı. 'Anne havuzdan çıkalım acilen çıkalım' diye. Eve geçip kapıyı kapatınca her şey uçmaya başladı" diye konuştu.

(FOTOĞRAF)