Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - DENİZLİ'den yayın yapan 'www.denizlihaber.com', Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından 29'uncusu gerçekleştirilen Yerel Medya Özendirme Yarışması'nda Türkiye'nin en iyi yerel internet gazetesi seçildi.
Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün Yerel Medya Özendirme Yarışması'na bu yıl ilk kez yerel internet gazeteleri de dahil edildi. Ürettiği özgün içerik, Türk dilini doğru kullanma, tasarım ve içeriğin özgünlüğü, okur dostu bir site olması gibi kriterlere bakılarak yerel internet gazetelerinin değerlendirmeye alındığı yarışmada, 'www.denizlihaber.com' birinciliğe layık görüldü. Jüri üyeliğini Türkiye'nin en önemli internet gazetecilerinin yaptığı ve onlarca kentten katılımın olduğu yarışmada, internet gazeteciliği dalında 'www.denizlihaber.com' ödülün sahibi oldu. İlk kez yarışmaya dahil edilen internet gazeteciliğinin birincilik unvanını da denizlihaber.com elde etmiş oldu.
Haber sitesinin genel yayın yönetmeni Sedat Kurt, "12 yıldır istikrarlı bir şekilde yayın hayatımızı sürdürüyoruz. Gücümüzü hep okurlarımızdan aldık ve her zaman onların güveniyle ayakta kaldık. Yerel basının ne zor koşullarda çalışma hayatını sürdürdüğü ortada. İstikrarlı bir şekilde objektif yayıncılığımıza devam edeceğiz" dedi.

FI(İÖ/BT) (FOTOĞRAFLI)