ANTALYA'da prodüksiyon firmasının sahibi Levent Alaş ile dans eğitmeni Yunan Matina Karamani, sinema sevgisiyle başlayan aşklarını, evlilikle taçlandırdı.
Ünlü Yunan yönetmen Theodoros Angelopoulos'un ölümü üzerine farklı toplantı salonlarında yapılan sinema forumlarındaki değerlendirmeler sırasında tanışan sinemacı ve dans eğitmeni Matina Karamani ile Ulus Prodüksiyon'un sahibi ve görüntü yönetmeni Levent Alaş'ın aşkı, 4 yıl sonra evlilikle sonuçlandı. Başlarda sinema üzerine sohbet eden çift, daha sonra birbirlerine aşklarını itiraf etti. Uzun yıllar aynı sektörde çalışan Karamani ve Alaş, iki ülke arasında mekik dokumak yerine İstanbul'da yaşama kararı aldı. Çiftin yaklaşık 4 yıl İstanbul'da devam eden aşkları, Antalya'da mutlu sona ulaştı.
AİLELERDEN DOSTLUK MESAJI
Her ikisi de 34 yaşında olan Karamani ve Alaş, ünlü yönetmen Angelopoulos'un vefatının kendileri için yeni bir hayata dönüştüğünü ve bu sayede tanışarak mutlu bir yuva kurduklarını söyledi. Çiftin düğün töreni ise Antalya Konyaaltı Yıldırım Düğün Salonu'nda gerçekleşti. Gecede Alaş ve Karamani aileleri konukları karşılayarak, dostluk rüzgarı estirdi. Düğün Türk adetlerine göre devam ederken, çift alkışlar eşliğinde salona gelerek ilk danslarını etti.
BİNLERCE PİRİNÇ HAVAYA ATILDI
İlk danslarını eden çift, ardından mutluluklarını bir kez de sözlü olarak beyan etmek için nikah masasına oturdu. Nikah memurunun sorusuna yüksek sesle yanıt veren çiftin heyecanına aileleri ve yakın dostları da ortak oldu. Nikahın ardından bolluk bereket ve huzur getirmesi amacıyla çiftin üzerine binlerce pirinç tanesi atıldı.
ANTALYA'DA YAŞAYACAKLAR
Uzun yıllar aşklarını İstanbul'da sürdüren çift, Antalya'ya yerleşeceklerini söyledi. Birbirlerinden Yunanca ve Türkçe öğrenen çift, ailelerinin anlaşmasına bu şekilde yardımcı oldu. Düğün eğlenceli görüntülerle sürerken, Yunan gelin Türk oyunlarına kolay uyum sağladı.
Levent Alaş ile Matina Karamani, yanlarında olup mutluluklarına ortak olan herkese tek tek teşekkür ederken, düğünde dostluk mesajı verildi. İki ülke arasındaki dostluğa yeni bir örnek sunan aşıklar, düğünün ardından balayına çıkacaklarını, ardından Antalya'da yaşamlarını sürdüreceklerini dile getirdi.