Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), ()- MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıldönümü kutlamaları kapsamında sahneye çıkan Türk pop müziğinin ünlü ismi İzel, Turgutlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

50'nci Yıl Alanı'ndaki İzel'in konserini Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer ve binlerce kişi izledi. 90'lardan günümüze yaptığı şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı İzel, Turgutlulara keyifli anlar yaşattı. Konseri izleyen vatandaşlar da İzel'in şarkılarına alkışlarıyla eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam konserde İzel, Burak Aygün'le de düet yaptı.

Sahneye çıkarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Şenlikleri ne kadar özlediğimizi bu kalabalıkla görüyoruz. Böyle güzel etkinliklere güzel sanatçılar yakışır. İzel Hanımefendi'yi ağırlamaktan onur duyduk" dedi. Şirin, şarkıcı İzel'e çiçek ve hediye takdim etti.

Turgutlu'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen İzel, "Turgutlu'ya gelmekte çok geç kalmışım. Sizlere konser vermekten büyük keyif aldım. Turgutlu'ya tekrar gelmek istiyorum" diye konuştu. Konserin sonunda İzel, alkışlarla uğurlandı.

FOTOĞRAF