MURAT YALÇIN: YANLIŞ ANLAŞILMA VAR

Soma'da kömür ocağındaki faciadan kurulduktan sonra sedyenin kirlenmemesi için ambulansta çizmelerini çıkarmak istemesiyle Türkiye'nin gündeme gelen Murat Yalçın, Tümer Metin'le ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

'ya yaptığı açıklamada "Tümer Metin ile konuşup konuşmadığımı hatırlamıyorum. Kendisi beni aramış olabilir ama benim kredi yada ev gibi bir borcum yok. Bana yardımcı olacağını söylemiş, kendisine teşekkür ederim" diyen Murat Yalçın, eski milli futbolcunun çarşamba günü ziyaretine geleceğini söyledi. Murat Yalçın, "Tümer Metin'i karşılayacağım. Duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu arada Tümer Metin'in, ilk andan itibaren Murat Yalçın'ı defalarca arayıp moral verdiği ortaya çıktı. Çok sayıda 'Geçmiş olsun' telefonu alan Murat Yalçın, kendisiyle birkaç kez görüşenin eski milli futbolcu Tümer Metin'i olduğunu önce algılayamadı. Tümer Metin, hem Murat Yalçın hem de aile fertleriyle görüşerek yanlarında olduğunu, çarşamba günü Soma'da onları ziyaret edeceğini söyledi.

EA(AÖ/ESM)