Osman URAS/ BODRUM,(Muğla),() - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, manken ve şarkıcı Tuğba Özay gezinti yaparken yoğun ilgiyle karşılaştı. Dövme yaptırıp esnafla sohbet eden Özay, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
İlçede düzenlenen Fashion TV Dünya Modellik Yarışması'nda jüri üyeliği yapıp şarkı da söyleyen Tuğba Özay, Bodrum'da gezinti yaptı. Cumhuriyet Caddesi'nde Murat Yücel'in işlettiği işyerinde eline geçici dövme yaptıran Özay, neşeli ve sempatik tavırlarıyla dikkati çekti. Dövmeci Murat Yücel, "Tuğba hanımın eline Osmanlı sanat eserlerinden esinlenerek doğaçlama küçük bir dövme yaptım. Dövme yaparken sohbet ettik. Mütevazi biri. Davranışları çok iyiydi, hayran kaldık" dedi.
ÖZAY: "BEN ÇARŞIDA ESNAFLA İÇ İÇEYİM"
Dövmeciden çıkıp gezintisini sürdüren Özay, yolda kendisini tanıyan vatandaşlar ile sohbet etti. Hayranları ile özçekim pozu (selfie) veren Özay, yolda karşılaştığı polis memurlarıyla fotoğraf çektirdi. Özay, sohbet ettiği iki polis memuruna güzel bir yerde görev yaptıklarını söyledi. Bir süre önce polise hakaret iddiasıyla hakkında dava açılan ve tazminat ödemeye mahkum olan Özay, polislerin yanlarından 'kolay gelsin' diyerek ayrıldı. Kıyafet ve aksesuarlarıyla da dikkat çeken Özay, renkli olmayı sevdiğini söyledi. Tugba Özay, esnaf ve vatandaşlarla sohbet sırasında "Ünlüler Bodrum'a gelir, sahillerde güneşlenirler. Ben çarşıda esnafla iç içeyim" dedi.

FOTOĞRAFLI