Ali AKSOYER / İstanbul, () - İSTANBUL’da Ramazan Bayramı nedeniyle başlayan trafik hâlâ etkili oluyor. TEM Otoyolu'nda, Şekerpınar ve Gebze bölgesinden itibaren etkili olan trafik yüzünden araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Dün geceden beri yoğunluğun etkili olduğu Eskihisar feribot iskelesinde de 3-4 kilometrelik araç kuyruğu halen devam ediyor.



Ramazan Bayramı tatili nedeniyle İstanbul’da dün öğle saatlerinden itibaren başlayan yoğun trafik, TEM Otoyolu, Şekerpınar ve Gebze bölgesinden itibaren etkili olmaya devam ediyor. Bu bölgede trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, çok sayıda aracın da emniyet şeridini kullanarak ilerlemeye çalıştığı görüldü. Gökyüzü Kamerası'nın havadan yaptığı çekimlerde, araç kuyruklarının zaman zaman 3-4 kilometreye ulaştığı görülüyor.

FERİBOT İSKELESİNDE YOĞUNLUK DEVAM EDİYOR



Dün geceden beri yoğunluk yaşanan Eskihisar feribot iskelesinde ise araç kuyrukları halen devam ediyor. E-5 Karayolu'ndan itibaren bilet almak için kuyruğa giren tatilcilerin oluşturduğu kuyruk ise zaman zaman 3-4 kilometreye ulaşıyor.

20 LİRAYA KESTİRME YOL



Karayollarındaki trafik ise en çok seyyar satıcılara yarıyor. Bu arada, bazı gençlerin de, Eskihisar sapağında bekleyerek kestirmeden feribot iskelesine indirmek vaadiyle şoförlerden 20 lira istedikleri belirtildi. Yetkililer, sürücüleri uyararak, bu tür kişileri araçlarına almamaları konusunda uyardı.

 

(FOTOĞRAFLI)