Erhan TEKTEN / İstanbul, () - ANTALYA'nın Demre ilçesinde el ele yürüyüş yaparken bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybeden emekli Albay Muttalip Gül ve eşi Şennur Gül'ün cenazesi, askeri törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Levent Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına, Muttalip Gül ve Şennur Gül'ün oğulları Koray Gül, kızları Pınar Ramsay, damatları Hamish Ramsay, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Yalçın Ataman, oyuncu Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan ile çiftin yakınları ve dostları katıldı.

Taziyeleri çiftin oğlu, kızı ve damadı kabul etti. Cenaze namazının ardından, Gül çiftinin naaşlarını askerler omuzlarına alarak top arabasına taşıdı. Çiftin çocuklarının büyük üzüntü yaşadıkları görülürken, cenazeler Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.



EL ELE ÖLDÜLER...

Antalya'nın Demre ilçesinde önceki gece saat 21.30 sıralarında meydana gelen kazada, 69 yaşındaki emekli albay Muttalip Gül ile 64 yaşındaki eşi Şennur Gül, kaldırım olmayan yolun kenarında el ele yürürken, 22 yaşındaki Mehmet Topuz'un kullandığı cip yaşlı çifte çarpmış, aracın altında metrelerce sürüklenen Gül çifti yaşamını yitirmişti. Sürücü ise olayın şokuyla durmayarak aracıyla kaçmış, daha sonra pansiyon işletmecisi olan babasının polisi arayarak durumu haber vermesi üzerine gözaltına alınmıştı.

(FOTOĞRAFLI)