HAFTA sonunu Trabzon’da geçirecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kentte hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
Başbakan Erdoğan'ın yarın öğle saatlerinde toplu açılış töreninin ardından halka hitap edeceği Meydan Parkı önünde sahne platformu kurulması çalışmaları sabah erken saatte başladı. Gerekli malzemeleri taşıyan özel bir şirkete ait çok sayıda kamyon ve TIR alana çekildi, Meydan Parkı önündeki yol trafiğe kapatıldı. Alandaki bazı işyerlerinin de etkinlik sırasında kapalı tutulacağı öğrenildi. Başbakanın programına basının da çok yoğun ilgi gösterdiği, valiliğe programı takip için 150'den fazla başvuru yapıldığı bildirildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Meydan Parkı'nda halka hitabı sonrasında da Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katılacak. Erdoğan'ın cumartesi günkü programı, Trabzon Valiliği'nin Akçaabat İlçesi'nde vereceği akşam yemeğiyle sona erecek.
AKYAZI’DA TEMEL ATACAK
Başbakan Erdoğan, pazar günü de Akyazı Beldesi’nde deniz dolgu sahası üzerinde 40 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor tesisinin temelini atacak. Vakfıkebir ve Araklı ilçelerinde temel atma törenlerine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde de Trabzon’dan İstanbul’a gidecek.