Ezgi ÇAPA- Yaşar KAÇMAZ/İSTANBUL, () İSTANBUL  Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Kadir Topbaş, yerel seçimlerine 5 gün kala seçim çalışmalarına Üsküdar Yavuztürk Mahallesinde başladı.

Yavuztürk Mahallesi sakinlerine seslenen Topbaş, Üsküdar bölgesinde yaşanan imar sorunlarının geçmişe dayandığını söyleyerek “Anadolu’nun değişik yerlerinden geleceğimizi bulma adına göç ettik, geldik. Bugün çarpık yapılaşma, ulaşım sorunları diyoruz. Bu kader değil, yanlış yönetimin sonuçları” şeklinde konuştu.

Muhalefeti eleştiren Topbaş, “Önce bozarlar, sonra 'bozuk düzen' diye bağırırlar. Başka şey bilmezler bunlar. Hep bozarak yürüyen insanlar” dedi. Topbaş, konuşması sırasında fenalaşan bir kadına müdahale edilmesini istedi ve bu arada  ‘sırtüstü yatırın, ayaklarını hafif kaldırın’ dedi. Kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle kendine geldi.

Konuşmasının ardından Topbaş, Üsküdar’ın şu anki Belediye Başkanı Mustafa Kara ve AK Parti’nin Üsküdar adayı Hilmi Türkmen ile birlikte poz verdi, vatandaşlara karanfil dağıttı.

 EÇ (MK) (FOTOĞRAF)