Fatih YILMAZ/ TOKAT, () - AK Parti'nin seçim müzikleriyle gündeme gelen Uğur Işılak Tokat’ta düzenlenen konsere katıldı.
Ak Parti tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konsere Ak Parti Tokat Milletvekilleri Şükrü Ayalan, Zeyid Aslan, Dilek Yüksel, Ak Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, İl Başkanı Adem Çelik ve binlerce kişi katıldı. Konser sonunda konuşan Uğur Işılak, "Birileri iyi ki saldırıyor, birileri iyi ki iftira atıyor, bütün bu çamurlar olmasaydı, bütün bu iftiralar olmasaydı bu kadar da heyecan olmayacaktı. Onlar saldırdıkça bizler daha da kenetleniyoruz ülkemiz ve milletimiz için" dedi. 
Başbakana yönelik övgülerde bulunan Işılak şunları söyledi: "Recep Tayyip Erdoğan artık bizim için bir parti adamı değil, bizim için bir siyaset adamı değil, hatta öncelikle bir Başbakan bile değil. Öncelikle bizim için dava ve sevda adamıdır Recep Tayip Erdoğan. Bundan dolayı bu millet onu çok seviyor." 
Sanatçı Uğur Işılak konsere katılan vatandaşlar ile birilikte Ak Parti seçim müziği dombıra şarkısını söyledi. Konser sonunda Ak Parti Tokat İl Başkanı ve Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu Işılak'a çeşitli hediyeler takdim etti.

FY (EA/RT) (FOTOĞRAFLI)