TOKATSPOR Kulüp Başkanı Emin Yılar, Ziraat Türkiye Kupasında 5 Şubat'ta kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçına hem takımın hem de Tokat'ın hazır olduğunu söyledi.
Spor Toto 2'inci Lig Beyaz grup temsilcilerinden Tokatspor'da kulüp başkanı Emin Yılar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziosmanpaşa stadyumunda basın toplantısı düzenledi. Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 Şubat'ta kendi sahalarında Galatasaray'ı konuk edeceklerini hatırlatan Başkan Yılar, "Şu anda yönetim olarak, şehir olarak, takım olarak herkes bu maça hazırlandı. Stattaki düzenlemelerin hepsi yapıldı. Burada Türk futboluna yakışan bir mücadele gerçekleşecek. İnşallah maç sonucu takımımız lehine olur" dedi. Başkan Yılar, 7 bin 500 kişilik statta biletlerin büyük bir kısmının satıldığını söyledi. Tokatspor yönetimi 5 Şubat'ta Galatasaray ile oynanacak maçta bilet fiyatlarını kapalı tribün 100 ve açık 30 lira olarak belirlemişti.
"BİZİ KUPA MAÇLARINA ALMASINLAR"
Dün oynanan ve Medical Park Antalyaspor'un 2-0'lık galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın hakemi Alper Ulusoy'a tepki gösteren Yılar, şöyle konuştu:
"Kupa maçında biz hakemlerin vermiş olduğu yanlış kararlara anormal bir şekilde tepkiliyiz. Daha dün Medical Park Antalyaspor maçında resmen hakem bizi katletti. Hep konuşuluyor, 'Anadolu takımları neden başarı sağlayamıyor?' Bunu pek fazla düşünmeye gerek yok, bunları biz dün bariz yaşadık. Hem sahada rakibinle savaş, hem hakemle savaş sonuç olarak bizler mağdur durumdayız. Eğerki ikinci ligde olmak, alt liglerde olmak günahsa, yanlışsa bizi kupa maçlarına hiç bir zaman almasınlar. Hiç olmaz ise bizim de heveslenip umudumuz kırılmasın. Dünkü Medical Part Antalyaspor maçından sonra inanın hepimizin gözleri doldu, ağlamamak için kendimizi zor tuttuk. Ben karşılaşmadan sonra soyunma odasına gidip, oyuncularımı yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ettim"